Warning: Parameter 2 to __search_by_title_only() expected to be a reference, value given in /var/www/proteinzone.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Vægttab med kosttilskud. Hjælper kosttilskud med vægttab?
vægttab med kosttilskud

Hjælper kosttilskud med vægttab?

Vægttab med kosttilskud

Der findes mange myter om kosttilskud og vægttab. Virker det, eller virker det ikke? Nogen lovpriser kosttilskud for deres enestående effekter, mens andre hævder, at de er helt uden betydning. Derfor har vi her samlet alt det, du bør vide om kosttilskud, samt hvilken betydning kosttilskud egentlig har for dit vægttab.

Vægttab med kosttilskud:

Vægttab kræver hårdt arbejde – og det er netop dette hårde arbejde, som kosttilskud kan hjælpe med. Kosttilskud kan øge dit fysiske og mentale overskud, så det bliver lettere at overkomme både træning, nye diæter og mindre energi. For når du påbegynder et vægttab, kan du i starten godt opleve mangel på energi og overskud – og det skyldes, at du er i underskud på kalorier. Dette vil kun være kortvarigt, og derfor er et kosttilskud et godt supplement til at ”overkomme” de første – og mest udfordrende – barrierer mod vægttab. Eksempelvis vil koffein øge både dit psykiske og fysiske overskud, så eksempelvis et træningspas lettere kan gennemføres. Det øger dit aktivitetsniveau, så du dermed forbrænder flere kalorier.

Hjælper kosttilskud med vægttab?

 Kosttilskud kan også anvendes som boost til et igangværende vægttab. Er du allerede godt i gang med den sunde livsstil, motion og kost, kan du styrke dit vægttab yderligere ved eksempelvis at bruge CLA, der er en særlig fedtsyre, som kort fortalt øger kroppens fedtforbrænding. Andre gode eksempler på lignende kosttilskud er fedtforbrænder Fat Killer og slankepiller L-carnitin Green Tea, som er 2 forskellige mineraler, der virker ved at øge kroppens basale energiforbrug (også kaldet ”øget termogeniske forbrænding”).

Kosttilskud og vægttab

Hvilke kosttilskud virker?

Vægttab med kosttilskud. Der er foretaget utallige undersøgelser, tests og analyser af kosttilskud, for at finde ud af hvilke kosttilskud der virker, og hvilke kosttilskud der ikke virker. Mange tests bliver desværre ikke foretaget neutralt – det vil sige, at mange producenter foretager selv tests på deres egne produkter, og de har derfor en stor interesse i at fortælle, at netop deres produkt virker.

Derfor er det altid en god idé at tjekke, om en undersøgelse/test er uafhængig eller ej. Hvis den har interesse i, at produktet sælger, kan du ikke altid være sikker på, at kosttilskuddet har den påståede effekt. Og som du måske lagde mærke til i det ovenstående afsnit, så indeholder kosttilskud ikke nogle ’magiske’ stoffer. De indeholder blot de stoffer, der har en effekt på kroppens forbrænding eller energiniveau – eksempelvis koffeintilskud – i helt koncentreret form, så du lettere kan opnå et vægttab.

 

Bedste kosttilskud til vægttab:

På Proteinzone har vi samlet nogle af de bedste kosttilskud og slankemidler til at hjælpe dig. Hvis du har nogle spørgsmål til de enkelte produkter, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Kosttilskud til vægttab - køb dem her

Vægttab med kosttilskud

Proteinpulver er et af de mest anvendte kosttilskud til vægttab. Proteinpulveret sørger for, at du får dækket dit behov for alle vigtige proteiner. På den måde taber du fedt frem for muskelmasse, hvilket er det mest ønskværdige for din sundhed. Det er dog vigtigt at skelne imellem 2 slags proteinpulver: Proteinpulver uden kulhydrater og proteinpulver med kulhydrater. Når du ønsker at tabe dig, er det proteinpulver uden kulhydrater, du skal vælge (Isolate100, eller Whey 100) . Det skyldes, at proteinpulver med kulhydrater indeholder store mængder kalorier, og dette slags pulver er beregnet til vægtøgning. Når det så er sagt, så er der en række andre fantastiske produkter til vægttab, som ikke får samme mediedækning. Det er forskellige kosttilskud, som hjælper med fedtforbrændingen, hvilket kombineret med en god kost i særhed kan have en effektiv virkning.

Fedfobrænder forøgelse af de termogeniske processer (varmeproduktionen), hvorved stofskiftet forøges, hvilket igen giver en højere kalorieforbrænding ( Fat killer, L-carnitine green tea)

Omega 3 fedtsyrer er ligeledes et godt kosttilskud til vægttab, da det dækker dit behov for fedt.  Fedt er nødvendigt for kroppen, især for hjernen og dine led, og det er kun de færreste, der får dækket deres behov for omega 3-fedtsyrer gennem deres daglige kost.

 

Andre kosttilskud, som er værd at nævne, er BCAA (3 essentielle aminosyrer, øger kroppens evne til at forbrænde fedt i stedet for muskler) og almindelige vitamin- og mineralpiller, som indeholder eksempelvis magnesium og C-vitamin.

Det vigtigt samtidigt at spise sundt og varieret. Det er også en rigtig god idé at dyrke motion – vægttab handler om kalorier ind og kalorier ud, så i sidste ende behøver det ikke være mere kompliceret end så.

Kvalitets kosttilskud til vægttab fra de anerkendte Trec Nutrition:

[products limit=”8″ columns=”4″ category=”vaegttab” cat_operator=”IN”]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *