PROTEINZONE.DK - vejen til en sundere livsstil

Hvem er vi?

Proteinzone.dk er en dansk ejet og drevet virksomhed, som specialiserer sig i kost, ernæring, sundhed, fitness og styrketræning. Vi arbejder tæt sammen med Trec Nutriton, som er anerkendt af atleter og bodybuildere verden over, for deres høje kvalitet af kosttilskud og beklædning til sport. Proteinzone blev etableret i 2016 og vi er derfor stadigvæk en ny spiller på markedet. Vi har mange års erfaring med specielt træning og ernæring, og lederne bag kommer med mange års erhvervserfaring fra sportsbutikker rundt omkring i Europa. Vi er desuden den officielle danske importør af Trec Nutrition.

Proteinzone.dk

På Proteinzone.dk sælger vi udelukkende produkter af den højkeste kvalitet. Du finder blandt andet det kendte proteinpulver Isolate 100, Whey 100, Casein 100, Creamy Cocktail og Soja Isolate. Herudover så forhandler vi diverse slankemidler og produkter til vægttab, noget af det bedste tøj og udstyr til træning og diverse kosttilskud. Vi har selvfølgelig alt i BCAA/aminosyrer, kreatin, pre workout, kulhydrater og protein. Hvis du har nogle spørgsmål, så er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice, som er åbent alle hverdage fra 10:00 – 17:30. Vi besvarer gerne diverse spørgsmål om vores produkter, men vejleder også omkring træning og specielt hvilket udstyr og hvilke tilskud du skal vælge til hvad og hvornår.

Mission

På Proteinzone.dk står vi inde for høj kvalitet og god kundeservice. Vi ved, at det kan være svært nok at presse sig selv og træne hver eneste dag, og vil derfor gerne hjælpe dig med at spare alt besværet med at vælge det rigtige udstyr og tilskud. Det er nemlig ingen hemmelighed, at en stor del af ens personlige vækst og resultater bygger på ens ernæring også altså langt fra kun den tid og det stykke arbejde man leverer når man er ude at træne.

Vi er en dansk webshop, som ligeledes har varelager her i Danmark. Alle vores produkter følger diverse fødevarekrav og er naturligvis i fuldstændig overensstemmelse med fødevarestyrelsens kvalitetskrav. Vi håber at du vælger at handle på Proteinzone.dk og vil gerne sige tak for din interesse. Vi ser frem til at hjælpe og betjene dig.

FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Er slankemidler det rigtige valg for mig?

Slankemidler er et effektivt kosttilskud, men det er vigtigt at huske, at der er tale om et tilskud og ikke en løsning. Vejen til en sund livsstil er at spise sundt og varieret samtidigt med, at man holder kroppen i gang og bevæger sig dagligt. Slankemidler er det rigtige valg for dig, som mangler et boost og lidt hjælp, men som stadigvæk står i en situation, hvor du har brug for at tabe dig og er klar til at spise og leve sundere.